"Compass Fairs AS" ble etablert i 1996.
Hovedkontoret holder til på Skedsmokorset
i Akershus fylke.

Siden

1996

Vi er totalleverandør innen messearrangement, og leverer alt av utstyr og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangement.

Erfaren boligmessearrangør
i Norden

Siden 1997 har vi arrangert vår egen boligmesse i Norge.

Boligmessen er landsdekkende, og årlig arrangerer vi ca. 20 messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer og interiør.

En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon,eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak.

I tillegg til alle norske boligmesser, arrangerer våre søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.

Ettertraktet
teknisk leverandør

Gjennom våre egne boligmesser har vi blitt eksperter på planlegging, bygging og gjennomføring av messer.

I dag er vi en ettertraktet arrangør av eksterne messer og arrangement, hvor vi tilbyr vår ekspertise og vårt rikholdige utstyrssortiment.

Hvert år er vi teknisk leverandør på mer enn på 80 messer og arrangementer rundt om i Skandinavia, og i tillegg har vi store og små oppdrag på ytterligere 120 arrangementer.

Vi leverer alt fra bygging av messevegger til totalleveranse, og samarbeider tett med flere av landets store messesentre og arenaer.

Stewart L. Stjernholm
Det startet i 1996

Det har skjedd mye siden jeg startet opp Compass Fairs i 1996, og arrangerte den første boligmessen i Kristiansand i 1997. Konseptet ble en suksess! Tusenvis av boliginteresserte sørlendinger strømmet til boligmessen for å snakke med et samlet korps av eksperter på alt til boligen. Vi fikk skryt av både publikum og utstillerne, noe som ga motivasjon til å videreføre suksessen. Vi jobbet 24-7 det året.

I dag, snart 20 år senere, er boligmessen en anerkjent og attraktiv møteplass for publikum og boligbransjen. Boligtemaet er evig aktuelt, og vi har fulgt med i tiden og utviklet et profesjonelt og dynamisk konsept. Staben består av dyktige teknikere og koordinatorer, prosjektledere, økonomer og regnskapsfolk, markeds-, media- og kommunikasjonsressurser samt grafisk designer.

Vi samarbeider tett med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Tyskland, og er en etterspurt totalleverandør av egne og eksterne messer – faktisk er vi Nordens største!

Jeg er utrolig stolt av å ha startet dette konsept, og av mine dyktige medarbeidere som alle har bidratt til mangeårig suksess for et selskap som stadig vokser og er i positiv utvikling.

Gleder meg til fortsettelsen!

Stewart L. Stjernholm
Administrerende direktør / CEO