Personvernerklæring


Når du registrerer deg som kunde og bestiller utstyr på dinstand.no oppgir du personopplyninger. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Compass Fairs AS er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bestilling av messeutstyr på dinstand.no. Compass Fairs AS følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?
Opplysninger du selv oppgir
  • Når du registrerer ny bruker/kunde. Navn, e-post og telefonnummer.
Opplysninger vi samler inn om din bruk av dinstand.no
  • Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, IP-adresse, nettverksoperatør og lignende.
  • Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker.
  • Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for lokalisering.
Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i våre databaser.

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden for å gi deg en god opplevelse av Dinstand.no og her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  1. Informere deg om leveransen av dine bestilte produkter. Dette gjøres pr. e-post og i visse tilfeller via telefon slik at vi kan garantere leveranse til lovet tid
  2. Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data for å forbedre og videreutvikle Dinstand.no.
Deles informasjonen med andre?

Noen av produktene på dinstand.no blir levert av våre underleverandører. Ved bestilling av en eller flere av disse produktene deler vi kontaktinformasjonen med disse leverandørene. Din kontaktinformasjon blir kun brukt til å informere deg om status på din ordre samt kontakte deg om nødvendig.

Sletting av personopplysninger

Så lenge du er kunde hos Compass Fairs AS vil vi ha deg lagret i våre systemer. Du kan til enhver tid be om å bli slettet ved å sende en e-post til post@compassfairs.no eller fylle ut skjema for sletting nederst på denne siden.

Barns personvern

Vi ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 16 år.

Hvis barn under 16 år likevel har gitt oss personopplysninger, eksempelvis ved å registrere seg, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss som angitt nedenfor.

Information Removal Request


By submitting the form below you request for your information to be removed from our database.

You will receive an email from us to confirm this request (don’t forget to check your spam folder if you don’t see in your inbox).




Har du spørsmål angående vår personvernserklæring kontakt oss på:

  • Tlf.: 64 83 76 00
  • E-post: post@compassfairs.no